Himangan Sähkö ja Automaatio

”Olemme vuosien varrella työskennelleet monenlaisissa ympäristöissä ja tehneet hienoja asioita. Jokainen projekti on erilainen, ja nautimme niiden tuomista haasteista. Tyytyväiset asiakkaat ovat merkkinä siitä, että olemme tehneet työmme hyvin,” Himangan Sähkö ja Automaation Taneli Mäkitalo hymyilee.

Toisen yrittäjän, Mika Kyöstin vankka kokemus suurteollisuusalueen prosesseista takaa saumattoman palvelun myös teollisuuteen.

”Työskentelin lähes parikymmentä vuotta Kokkolan suurteollisuusalueella ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Tunnen suurteollisuusalueen kuin omat taskuni, ja tiedän mitä suurteollisuus vaatii,” Mika Kyösti toteaa.

Perustettu vuonna 2014

Himangan Sähkö ja Automaatio perustettiinkin vuonna 2014, kun yrittäjät Mika Kyösti ja Taneli Mäkitalo löivät sähkö- ja automaatio-osaamisensa yhteen. Syntyi yritys, joka palvelee asiakkaitaan koko Suomen laajuisesti, pääasiassa kuitenkin Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla.

Asiakkaita löytyy niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Hyvä kädenjälki, laaja tietotaito ja hyvät asiakaspalvelutaidot ovat taanneet yritykselle jatkuvan asiakasvirran. Yrityksen työntekijämäärä on vuosien varrella kasvanut kahdesta jo kuuteen, ja suhdanne on edelleen nousujohteinen. Suuret ja pienet sähkö- ja automaatiourakat hoituvat yritykseltä tehokkaasti ja joustavasti.Himangas Sähkö ja Automaatio