Automaatiojärjestelmät koteihin ja teollisuuteen

Meillä on laaja kokemus automaatioalan töistä.

Toimimme Trend-järjestelmäintegraattorina, ja teemme Trendin laitteilla kiinteistöautomaatiojärjestelmiä omakotitaloista aina teollisuuteen asti.
Meidän osaamiseemme kuuluvat myös Beckhoffin ohjelmoitavat logiikat sekä Schneider Electricin ja Atmostechin kiinteistöautomaatiojärjestelmien myynti, ohjelmointi ja huolto.

Maatalousautomaatio

Olemme pilotoineet esimerkiksi perunavarastoissa hyödynnettävää ilmanvaihto- ja kiinteistöautomaatiota.

Automaation avulla ilman olosuhteet pysyvät elintarvikkeille suopeana.  


Maatalousautomaatio
Kiinteistöautomaatio

Kiinteistöautomaatio

Olemme hoitaneet useita kiinteistöautomaation saneeraus- ja uudiskohteita.

Saneerauskohteissa vanha äly uusitaan uudella älyllä, ja kiinteistöhuollon työ helpottuu. Meiltä löytyy osaamista niin ilmanvaihdon, lämmönjaon, jäähdytyksen, ulkovalaistuksen ohjauksien kuin ovilukkojen automatisoinnista. Teemme kiinteistöautomaatiota Beckhoffin laitteilla.

Teollisuusautomaatio

Olemme rakentaneet vesilaitoksille pumppaamoita, mittauskaivoja, valvontakohteita ja jätevedenpuhdistamoita.

Kaukolämpölaitoksille olemme työstäneet venttiiliasemia, mittauskohteita ja pumppaamoita. Olemme myös rakentaneet sähkölaitoksille sähköverkon ohjausjärjestelmiä, sekä mittauskohteita sähköverkon valvontaan. Voimalaitoksille olemme tehneet muun muassa kalkinsyöttöjärjestelmiä. Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisen prosessin. Asiakas pääsee helpolla, sillä teemme sekä sähkö-, automaatio- että metallityöt.

Teollisuusautomaatio
Tietoliikenneautomaatio

Tietoliikenneautomaatio

Meiltä löytyy osaaminen kaiken kattavien tietoliikennejärjestelmien suunnittelemiseen, asentamiseen ja käyttöönottoon.

Olemme tehneet tietoliikennejärjestelmiä teollisuuteen, voimalaitoksille ja sähkölaitoksille. Pystymme tekemään laajojakin järjestelmiä, joihin kuuluvat valokaapelitekniikat ja langattomat tekniikat.